Populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks vasaras izskaņā devies uz Ameriku, kur paralēli jaunā albuma ierakstīšanai paguvis arī apmeklēt tūristu iecienītas vietas un pat nofotografēties ar slavenībām.

Uz ASV Reiniks devās aizvadītajā nedēļā, bet savus fanus un draugus par tālajā zemē piedzīvoto viņš informē Facebook profilā, ievietojot tur krāšņas fotogrāfijas un pāris teikumos pastāstot par piedzīvoto.

Amerikas ceļojumu Reiniks bauda kopā ar pievilcīgo gaišmati Santu Kolu, kura atpazīstamību iemantojusi kā kluba Dstyle līdzīpašniece un bieža dažādu sabiedrisku pasākumu apmeklētāja, un abi ceļotāji jau brauciena pirmajās dienās guvuši spilgtus iespaidus.

Viņi apmeklējuši ievērojamākās Ņujorkas vietas, nopozējot gan uz Empire State ēkas fona, apčamdot Volstrītas leģendārā buļļa pautus, kas saskaņā ar leģendu ļauj cerēt uz bagātību, apmeklējuši Centrālo parku, kur izbraukuši ar laivām un piedzīvojuši citas brīnumainas lietas.

Tāpat Reiniks Facebook profilā palepojies ar kādu īpašu tikšanos - Ņujorkā viņš saticis nu jau izjukušās grupas Oasis līderi Laiemu Galaheru - populārais mūziķis kopā ar bērniem arī laivojis pa Centrālo parku, un abu laivas gandrīz saskrējušās.

Neraugoties uz to, abi vēlāk kopā nofotografējušies un, kā atzinis Reiniks, Laiems, kurš šobrīd spēle grupā Beady Eye, esot bijis "diezgan foršs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!