Foto: DELFI

Svētdienas, 7.oktobra, vakarā LNT studijā Elijas ielā risinājās šova Dziedošās ģimenes pirmais fināla koncerts, kuru apmeklēja arī populārā dziedātāja Liene Šomase kopā ar meitiņu un māsu Sandru Šarloti.

Lai gan mazajai Gabrielai šovasar apritēja divi gadiņi, līdz šim Šomase savu atvasi uz publiskiem pasākumiem vest bija vairījusies, bet aizvadītajā nedēļas nogalē viņa kopā ar meitiņu un māsām ieradās LNT studijā.

"Ģimene - tā ir vislielākā vērtība, pats svarīgākais un dārgākais man šajā dzīvē. Es vairākkārt vēlējos savu meitiņu aizvest uz Dziedošo ģimeņu šovu, un man ir patiess prieks, ka sakrita tieši šī sezona un šī svētdiena," DELFI Izklaidei atzīst Liene.

"Kopā ar māsu un draugiem bijām kā liela ģimene, un mēs gājām ar mērķi atbalstīt Tihovsku ģimenu. Tie ir mani favorīti. Lai gan teikšu godīgi: šogad šīm ģimenēm būs jāpacīnās ar savām radošām idejām, jo katra ģimene ir ar ko stiprāka, radošāka un arī kvalitatīvāka," šova ceturtās sezonas dalībniekus vērtē Šomase.

Gan šova dalībniekiem, gan visām pārējām ģimenēm populārā dziedātāja novēl mīlēt un sargāt sev tuvos cilvēkus, jo tā ir dārgākā un vērtīgākā lieta, kas uz pasaules cilvēkam var piederēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!