Foto: AFP/Scanpix

Tīņu elks – kanādiešu popzvaigzne Džastins Bībers (attēlā) – 7. martā uzstājoties Londonas O2 arēnā, elpošanas problēmu dēļ uz skatuves sajuties pavisam nelāgi, tāpēc zaudējis samaņu un uz laiku pārtraucis koncertu.

Kā vēsta aģentūra Reuters, jaunais dziedātājs pēc koncerta hospitalizēts. "Viņš zaudēja samaņu un nevarēja atgūties aptuveni 20 minūtes. Lai atsāktu koncertu, viņam bija vajadzīgs skābekļa balons," medijiem pastāstījusi dziedātāja pārstāve Melisa Viktora.

Incidents noticis dziesmas Beauty and the Beat izpildīšanas laikā, un lieki piebilst, ka pēc Bībera noiešanas no skatuves viņa balss turpināja skanēt.

Bībers, kurš 1. martā svinēja savu 19. dzimšanas dienu, Londonā jau bija sniedzis trīs koncertus - 4., 5. un 6. martā. Nākamais koncerts Lielbritānijas galvaspilsētā paredzēts 8. marta vakarā, taču tagad tā norise ir apdraudēta.

Bībera pasaules turneja Believe Tour sākās aizvadītā gada septembrī, un tās ietvaros plānoti vismaz 125 koncerti. Līdz ar to kārnais puisēns fiziski nespēj izturēt slodzi, un jau ziņots, ka, piemēram, koncertā Arizonā viņš uz skatuves izvēmās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!