Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijā viesojas skaistākās dāmas no visas pasaules, lai piedalītos starptautiskajā skaistumkonkursā Mrs.Top of the World 2013, un konkursa dalībnieces ar savu daili nolēmušas iepriecināt arī jūrmalniekus.

Otrdien, 4. jūnijā, konkursa dalībnieces ne tikai vakariņoja šikajā Jūrmalas restorānā 36. līnija, bet arī sarīkoja improvizētu modes skati Jomas ielā, kur pievilcīgās dāmas, priecējot garāmgājējus, izrādīja peldkostīmus un zīmola Coo Culte tērpus.

Jau vēstīts, ka konkursu Mrs. Top of the World ar Jūrmalas domes atbalstu rīko fonds IntRiga World, kuru pārstāv sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate, bijusī skaistumkaraliene Liene Skulme, dziedātāja Natālija Tumševica un konkursa režisors Mainots Vecvagars.

Visas nedēļas garumā skaistās dāmas iepazīsies ar Latviju, demonstrēs savus talantus, izklaidēsies un apmeklēs labdarības pasākumu, bet lielais fināls norisināsies sestdien, 8. jūnijā, ekskluzīvajā Havana Club Lounge pludmalē Dzintaros, kas nesen ar smalku ballīti atsāka sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!