Sestdien, 23. maijā, notiekošie Miera ielas Vasarsvētki pulcēja simtiem jauku un mierpilnu cilvēku, ģimeņu ar bērniem un hipsteru. Taču, kā jau allaž tas gadās ar omulīgām kompānijām, visu vidū bija iemaldījies kāds dumpinieks.

Miera ielas Vasarsvētki piedāvāja dažādas izklaides lieliem un maziem, ko visas dienas garumā labprāt arī baudīja neskaitāmi apmeklētāji. Burvīgo dienu un sirsnīgo svētku noskaņu tiešraidē atspoguļot steidza RīgaTV24 un kāds draudzīgs reportieris.

Lāga zēns ar mikrofonu pastaigājās pa Miera ielu un informēja tautu par svētku burvību, līdz viņam ienāca prātā nelāgā ideja - nointervēt kādu puisi, kurš baudīja mielastu kādā no āra kafejnīcām.

Novēlējis pusim labu apetīti, žurnālists cerēja uzsākt sarunu, bet saņēma vienkāršu un skaidru ieteikumu: "Atp...ies!". Nabaga žurnālists pēc rupekļa ieteikuma ņemšanas vērā vēl ilgi nevarēja rimties spriest par ēdāja nelāgā noskaņojuma iemesliem.

Žurnālista satraukums, negaidīti tiekot izsistam no sliedēm, jaucās ar amizantiem smiekliņiem, bet visa šī situācija kopumā jau sagādājusi jautrus brīžus vairākiem tūkstošiem skatītāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!