Foto: Shutterstock
Zināms, ka intīmas tuvības laikā nav jāseko noteiktiem "likumiem". Tomēr portāls "Women's Day" apkopojis piecas lietas, pēc kurām seksa laikā alkst teju katrs vīrietis. Iespējams, tās vērts pielietot praksē, tādējādi kopīgi pavadīto laiku padarot vēl neaizmirstamāku.

Informēšana par savām sajūtām

Lai gan ikviens vīrietis saprot, kad viņa mīlas partnere gūst baudu un kad – nē, attiecību eksperti iesaka mīļoto nereti aplaimot ar savu izjūtu un vēlmju izteikšanu vārdos. Tādējādi partneris gūs ne tikai gandarījumu par savām prasmēm, bet arī uzbudināsies vēl vairāk, iekvēlinot arī tevi.

Kontroles pārņemšana

Vairums vīriešu atzīst, ka viņus sajūsmina partneres iniciatīvas uzņemšanās mīlēšanās laikā. Protams, tev nav jāiegādājas jātnieka pātaga un jātēlo bargā kundze, tomēr, skaidri parādot vīrietim, ka kontrolē notiekošo, sagādāsi jums abiem jaunas izjūtas.

Jaunu pozu ierosināšana

Mīlēšanos attiecību eksperti nereti pielīdzina ēšanai, jautājot, cik ilgi varat ēst vienu un to pašu pārtiku, tai nekļūstot apnicīgai? Izpēti pozas, kuras vēlētos izmēģināt ar savu vīrieti, un pārsteidz viņu!

Esi neparedzama

Mīlas dzīvi iespējams dažādot, izmantojot rotaļlietas, masāžas eļļas un citus atribūtus, kas sagādās jaunas izjūtas un līdz šim neierastu baudu. Laiku pa laikam izmēģiniet ko nebijušu, tā paplašinot gūto sajūtu amplitūdu un piedzīvojot jaunus baudas apvāršņus!

Bauda viņa acīm

Neaizmirsti, ka vīrieši pasauli uztver vizuāli! Parūpējies par pikantu apakšveļu vai pozām, kurās partneris var tevi kārtīgi aplūkot! Un nebīsties sava kailuma – pašpārliecinātība nomāks ikvienu vizuālu defektu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!