Foto: Shutterstock

Gļotu konsistences sejas maska no linsēklām ir kļuvusi par sociālā medija "TikTok" kulta ideju, kā mazināt grumbiņas un padarīt ādu starojošu. To dēvē pat par botoksu mājas apstākļos un, neizzinot plusus un mīnusus, uz sejas klāj katrs brīnumam noticējušais.

"Mīļā, tas ir botokss mājas apstākļos. Pats labākais ir tas, ka maskā ir tikai divas sastāvdaļas: linsēklas un ūdens," virālajā "TikTok" video, kas skatīts vairāk nekā 6,3 miljonu reižu, paziņo medija lietotāja Viktorija Beniteza, viņa nebeidz slavēt linsēklu bezgalīgās kvalitātes. "Kad uzklājat uz ādas, linsēklās esošās taukskābes piešķirs ādai mirdzumu un tā kā tās ir ar pretiekaisuma īpašībām, samazinās arī iekaisumus un apsārtumus," tā viņa reklamē ķēpīgās konsistences masku.

@victoria__benitez God i love this mask #flaxseedgel #flaxseed #health #natural #skincare ♬ original sound - victoria__benitez

Nākamajā video, kas ir turpinājums iepriekšējam vēstījumam, viņa apgalvo, ka "pateicoties antioksidantiem, tiek veicināta kolagēna ražošana un palēninās ādas novecošana." Lai atbildības nasta nebūtu par smagu, viņa brīdina, ka neesot dermatoloģe un ka ikvienas ādas reakcija var atšķirties.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!