Foto: Publicitātes foto

Seriāla "Draugi" aktrise Dženifera Anistone "Instagram" soctīkla fotogrāfijās ir sagādājusi faniem ekskluzīvu ieskatu savas 20 miljonu eiro vērtās savrupmājas garderobē.

Retā iespēja ielūkoties slavenības miteklī ir radusies, kad aktrise atrādījusi savu pucēšanās procedūru, gatavojoties 2024. gada “People’s Choice Awards” apbalvošanas ceremonijai. Glīti saposusies, 55 gadus vecā aktrise ir redzama savā milzīgajā garderobē, kas izmēros var sacensties pat ar daudzu dzīvokļu kvadratūru.

Greznajā garderobē ir neskaitāmi plaukti, pakaramo rindas ar luksusa dizaineru apģērbiem un aksesuāriem. Caurstaigājamā telpa ir ar augstiem griestiem, iedziļinātu apgaismojumu un, protams, speciāli paredzētu vietu grima un frizūru veidošanai.

Daudz vietas, kur darboties palīgiem, skaistuma radītājiem – stilistiem, frizieriem un meikapa māksliniekiem. Kā attēlos redzams, tur pietiek vietas arī suņu atpūtai. Video fragmentā, kur aktrise iemūžināta sūtot gaisa skūpstus, redzama arī daļa no modernās, greznās virtuves ar milzīga izmēra logiem, koka mēbelēm un smalku sadzīves tehniku.

Arī senāk aktrise ir ļāvusi ik pa drusciņai ielūkoties savā pasaulē. 2020. gada “Instagram” ierakstā tas ir bijis elpu aizraujošs skats no terases uz dārzu.

2021. gadā, gatavojot šokolādes smūtiju, varēja novērtēt Anistoni kā mājas saimnieci un viņas darba vidi. Virtuves darba virsmu no melnā marmora un tai pieskaņotu plīts virsmu un nerūsējošā tērauda cepeškrāsni.

Bet, publicējot matu kopšanas un veidošanas receptes, aktrise ir atrādījusi galveno vannasistabu ar stikla un marmora dušu, zelta krāsas furnitūru un spa līdzīgu akmens vannu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!