Tradīcija - maizīti pie ēdiena, maizīte uz ķermeņa - Maizes SPA

"Viens no interesantākajiem mūsu SPA piedāvājumiem gan pilsētas viesiem, gan pašiem rīdziniekiem varētu šķist Maizes SPA, jo tas spilgti parāda mūsu tautas tradīcijas, lauku sētu," iesaka Dace Šrādere. SPA pamatā maizīte. Vispirms ķermenim veic alus darbiņu pīlingu, attīra ādu no "liekajām", atmirušām šūnām, lai pēcāk āda labāk uzņemtu barojošo masku (piena un maizes maska ar medu). Tad seko ķermeņa ietīšana, kas atjauno un baro ādu. Bet kā lielisks noslēgums - arommasāža ar maizes smaržu. Pēc šīs procedūras viss ķermenis jūtas sasildīts ar dabīgiem produktiem.


Relaksējošais vitamīns imunitātei - Rudens ogu SPA

Rudens ir bagāts ar dažādām ogām, kas ir vītamīnu pārbagātas - pīlādži un smilšērkšķi. Rudens ogu SPA ļauj spēcināt imunitāti un iegūt jaunas spēka, enerģijas rezerves. Visu ķermeni ietik ādu barojošā un mitrinošā ogu - pīlādžu, smilšērkšku eļļas, lakto jogurta un mālu maskā. Pēcāk seko smaržīga ķermeņa masāža ar ādu atjaunojošo smilšērkšķu eļļu. Turklāt šī enerģijas lādiņa un vitmaīnu kokteiļa procedūra ir vēlama cīņā pret mūsu mazajām grumbiņām un pelēco sejas toni rudens drēgnumā.

Antistresa un nervu sistēmas uzlabošana - Alus SPA

"Tikpat liels jaunums Rīgas iedzīvotajiem un viesiem ir alus SPA, kuru jau iecienījuši gan kungi, gan dāmas," novērojusi eko spa saimniece. Kungus vispirms uzrunā alus tīkama smarža un iedarbība, savukārt dāmas vilina alus produktu izteiktās ādas šunu atjaunojošās īpašības. Procedūras laikā tiek izmantots Valmiermuižas alus un alus produkti ar hipnotisku antistresa un nervu sistēmas darbības uzlabojošu iedarbību.

Vispirms klients izbauda attīrošu alus drabiņu ķermeņa pīlingu, kam seko tonizējoša pēršanās ar alū mērcētām bērzu un ārstniecisko augu slotiņām. Arī šis rituāls demonstrē latvisko tradīciju, tikai nav ierastās pirtiņas. Noslēgumā ķermeni vēl kārtīgi izmasē ar apiņu eļļu.