Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Turpinot tradīcijas, portāls DELFI sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā 2013" organizētājiem - Latvijas Olimpisko komiteju un Igo Japiņa aģentūru - arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti.

"Latvijas Gada balvas sportā 2013" balsojums par 2013.gada populārāko sportistu/sportisti risināsies no 26.novembra līdz 26.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad balsojums risināsies divos posmos. Pirmajā posmā balsošana risināsies no 26.novembra līdz 15.decembra pusnaktij. Pirmajā posmā balsojuma anketā iekļauti 12 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem aicinām balsot par vienu. Pirmā posma rezultāti tiks paziņoti 16.decembrī, kad arī sāksies otrā kārta. Otrajā kārtā līdzjutēji varēs balsot par trīs populārākajiem sportistiem - tiem trijiem, kuri pirmajā kārtā iegūs visvairāk balsis. Otrās kārtas balsošana noslēgsies 26.decembra pusnaktī, bet 2013.gada Latvijas populārākā sportista vārds tiks paziņots "Gada balvas sportā 2013" svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 27.decembrī.

No 4.decembra Radio SWH ēterā darbadienās plkst. 14:15 un brīvdienās plkst. 9:40 varēs uzzināt vairāk par nominēto sportistu sasniegumiem.

Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēs nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" un balsojuma rīkotāji patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Igo Japiņa Sporta aģentūra jau devīto reizi rīko nozīmīgāko sporta balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Gada balva sportā, kura šā gada 27. decembrī notiks kultūras centrā "Ziemeļblāzma". Tradicionāli ar svinīgo ceremoniju "Latvijas Gada balva sportā" tiek pielikts punkts aizejošajam sporta gadam, veikti mūsu valsts izcilākie gada sportisti, treneri un komandas, kā arī atzīmēti spilgtākie sporta notikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!