Foto: Publicitātes foto

Latvijas Gada balvas sportā 2013.gada noslēguma ceremonijā uzstāsies vairāki pazīstami mūziķi, bet viena no balvu pasniedzējām būs arī sportistes karjeru beigusī tāllēcēja Ineta Radeviča, informē rīkotāji.

Līdz Olimpiskajām spēlēm Sočos palicis vairs tikai mazliet vairāk par mēnesi un ziemas sporta veidu pārstāvji domās jau ir sniegotajās Krievijas trasēs un laukumos. Pirms doties pēc jaunām uzvarām, sporta pasaules zvaigznes vēl uz brīdi sanāks kopā, lai atskatītos uz šajā gadā paveikto un noskaidrotu visvislabākos, sadalot Latvijas Gada balvas sportā 2013. Kurš būs labākais sportists un sportiste, labākais treneris, komanda un notikums? Kurš pelnījis balvu par godīgu cīņu, kurš par cīņas gribu? Galu galā, kurš sportists šogad bijis populārākais līdzjutēju vērtējumā? To visu līdzjutēji uzzinās 27.decembrī. Latbijas Gada balvas sportā 2013.gada noslēguma ceremonijas translāciju rādīs arī LTV1.

Pazīstamā režisora Viestura Kairiša iestudētajā ceremonijā, ko vadīs žurnālists Pauls Timrots un aktrise Maija Doveika, piedalīsies mūsu labākie sportisti, ieskaitot Olimpiskos medaļniekus Māri Štrombergu, Martinu Dukuru un Jāni Šmēdiņu. Starp balvu pasniedzējiem redzēsim neseno olimpieti Inetu Radeviču, mūzikas festivāla "Positivus" rīkotāju Ģirtu Majoru, ZOFA apavu arhitekti Elīnu Dobeli, Valmieras teātra direktori Evitu Sniedzi un daudzus citus sabiedrībā mīlētus un cienītus cilvēkus. Krāšņākajā pasākumā starp Ziemassvētkiem un Jaungada svinībām sporta izcilniekus un skatītājus ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs viena no šā brīža populārākajām pašmāju grupām "The Sound Poets", postfolkloras apvienība "Iļģi", kā arī "Sus Dungo", Goran Gora un Alise Joste.

Atgādinām, ka līdz 26.decembra pusnaktij portālā "Delfi" un LOK mājas lapā olimpiade.lv risinās līdzjutēju balsojums par gada populārāko sportistu.

No 4.decembra Radio SWH ēterā darbadienās plkst. 14:15 un brīvdienās plkst. 9:40 varēs uzzināt vairāk par nominēto sportistu sasniegumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!