Foto: DELFI Aculiecinieks
Piektdien, 4.aprīlī, izstāžu centrā "Ķīpsala" sākās ar Rīgas modes nedēļai veltīta izstāde "Baltic Fasion & Textile". Vairāk nekā simts dalībnieki no 13 valstīm uz Rīgu atveduši šīgada pasaules modes spilgtākos šedevrus.

Nedēļas nogales gaitā izstāžu zālē interesenti var iepazīties ar plašu jaunāko apģērbu, gultas veļas, trikotāžas, kažokādas izstrādājumiem, dziju un audumu klāstu.

Taču sevišķu interesi izraisījusi sieviešu apakšveļa, kuru šeit prezentē vairāki ražotāji no dažādām valstīm. Elegnato apakšbiksīšu un krūšturu demonstrējumi "Ķīpsalā" piektdien pulcē sevišķi lielu interesentu skaitu, protams, jo īpaši vīriešus. Viņus burtiski satrieca karstasinīgās spāņu meitenes caurspīdīgajā apakšveļā.

Vienā no blakus zālēm "Ķīpsalā" tikmēr '"mājo" bērnu izstādes pārstāvji. Te atradās ceļu policija, ugunsdzēsēji un glābēji. Viņi bērnus iepazīstināja ar saviem transportlīdzekļiem un arpīkojumu.


Sūtiet arī savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti 30 eiro vērtībā "Lage" restorānu - "Gan bei", "Thali" - apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!