Foto: DELFI Aculiecinieks
Latvijas un Šveices spēli apmeklēja 2995 cilvēki, no kuriem 20 bija latvieši.

Mārtiņš, kurš bija aktīvākais līdzjutējs mūsējo pusē, portālam "Delfi" pastāstīja, ka pret šveiciešu skaitlisko pārākumu nācās cīnīties ar stratēģiju - kliegt tad, kad pretinieku atbalstītāji klusē.

Kopumā atmosfēra hallē ir ļoti laba un pretinieku fani bijuši draudzīgi. Protams, Latvijas goda vārti faniem, kuri ir izlēmuši palikt līdz pat pēdējai izlases spēlei, bija ārkārtīgi svarīgi. Galu galā nav par ko pārdzīvot - tika zaudēts vienai no pasaules labākajām komandām.

Iepriekšējās spēlēs starp atbalstītājiem bija arī hokeja fanu talismans Jurčiks, kurš jau ir devies mājās: "Viņa iztrūkumu šodien varēja ļoti just. Iespējams, tāpēc, ka Jurčiks mācēja uzkurināt gan pašus, gan arī neitrālus līdzjutējus, piemēram, Latvijas un Kanādas spēlē, kad vietējie apmeklētāji jau juta līdzi mūsējiem. Bet tikpat iespējams viņa iztrūkums bija jūtams tāpēc, ka viņam vienīgajam bija bungas," komentē Mārtiņš. "Var redzēt, ka čempionāts vietējiem ir liels notikums - pilsētā visur ir redzamas reklāmas, bērni un jaunieši staigā apkārt ar florbola nūjām rokās un kopumā valda svētku atmosfēra."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!