Foto: DELFI Aculiecinieks
Noskaidroti "Delfi Aculiecinieka" marta un aprīļa labāko reportāžu autori, kuri saņems balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā.

Konkursa "Valodas "pērles" ikdienas dzīvē" uzvarētāja ir Santa, kura iesūtīja kāda potenciālā kolēģa motivācijas vēstuli, kurš ir gatavs ne vien padiskutēt par viņa kandidatūras noderību, bet arī atspēkot visus potenciālā darba devēja argumentus intervijas laikā.

Par labāko marta reportāžu atzīts Klāva iesūtītais video "Juglā ganās 12 mežacūkas un satiek kaķi", tajā viņš notvēris momentu, kā pa Brīvības ielu pastaigājās kupla mežacūku ģimene, tāpat balvu iegūst Jānis, kurš iesūtīja reportāžu "Tosola plūdi – Spīķeri droši pret aizsalšanu".

Konkursā "Parādi savu mazdārziņu uz palodzes vai balkona" balvu iegūst Ieva, kura iesūtīja reportāžu "No dzīvokļa līdz eksotiskam mazdārziņam", kuras vienistabu dzīvokļa mazdārziņā aug augi, sākot no Indijas gurķa līdz grandadillām.

Konkursa "Iemūžini Lielās Talkas veikumu" uzvarētāja ir Sanda, kura iemūžinājusi video talku savā daudzstāvu nama pagalmā.

Par labāko aprīļa reportāžu balvu saņem Dārta, kura iesūtīja video "Rīgas centrā ļaudis palīdz pīļu mammai ar mazuļiem tikt pāri ielai". Tāpat balvu saņem Inga, kura iesūtīja "Elpu aizraujošas fotogrāfijas ar dzīvniekiem Ķengaragā".

Portāla "Delfi" redakcija ar uzvarētājiem sazināsies personīgi.

Aicinām arī turpmāk sūtīt savas reportāžas un saņemt balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!