Foto: Publicitātes foto
25. jūlijā Jelgavā grupa "Prāta vētra" uzsāks Latvijas koncertturneju "7 soļi svaiga gaisa". Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncerta rīkotājiem piedāvāja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt ielūgumu divām personām uz "Prāta vētras" koncertu Jelgavā un "Meet and Greet" iespēju - tikšanos ar grupu.

Konkursā ir uzvarējusi Kaija (e-pasts: kaija....@gmail.com). Ar uzvarētāju sazināsies grupas menedžmenta pārstāvji. 

Ielūgumi un "Meet and Greet" iespējas tiks izlozētas arī uz "Prāta vētras" Ventspils, Valmieras un Rīgas koncertiem.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, vairāk nekā divu stundu garajā koncertā grupa izpildīs gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau "Zelta statusu" ieguvušā jaunākā studijas albuma "7 soļi svaiga gaisa".

"Neiztrūkstoši tiks atskaņoti arī klasiskie grupas hiti. Līdz ar turnejas atklāšanas koncertu Jelgavā, albums "7 soļi svaiga gaisa" būs pieejams arī vinila formātā. Tas ir pirmais vinila albums "Prāta Vētras" vēsturē un tā dizains būs īpašs," stāsta grupas pārstāvji.

Kā īpašie viesi visos "Prāta vētras" koncertos uzstāsies šī brīža aktuālā jaunā Latvijas grupa "Carnival Youth", kura sevi veiksmīgi pieteica pērn ar debijas albumu "No Clouds Allowed", par kuru saņēma Mūzikas Ierakstu Gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

Pareizās atbildes:

1. Ar ko grupas "Prāta vētra" pastāvēšanas vēsturē zīmīgs ciparu apkopojums "4:1"?

2009. gadā ar šādu rezultātu noslēdzās "Prāta vētras" un Latvijas U-19 meiteņu izlases futbola spēle.

2. 2003. gadā Prāgā leģendārās grupas "Rolling Stones" koncertu iesildīja grupa "Prāta vētra". Kas bija uz grupas vokālista Renāra Kaupera T-krekla?

Vaira Vīķe - Freiberga.

3. Kāds kukainis pieminēts albuma "7 soļi svaiga gaisa" dziesmā "Pastkastīte"?

Lapsene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!