Foto: Publicitātes foto

25. jūlijā Jelgavā grupa "Prāta vētra" uzsāka Latvijas koncertturneju "7 soļi svaiga gaisa". Portāls "Delfi" sadarbībā ar koncerta rīkotājiem piedāvāja piedalīties konkursā, pareizi atbildēt uz trīs jautājumiem un laimēt ielūgumu divām personām uz "Prāta vētras" koncertu 29. augustā Rīgā un "Meet and Greet" iespēju - tikšanos ar grupu.

Kā vēsta koncerta rīkotāji, vairāk nekā divu stundu garajā koncertā grupa izpildīs gandrīz visas dziesmas no maijā iznākušā un jau "Zelta statusu" ieguvušā jaunākā studijas albuma "7 soļi svaiga gaisa".

"Neiztrūkstoši tiks atskaņoti arī klasiskie grupas hiti. Līdz ar turnejas atklāšanas koncertu Jelgavā, albums "7 soļi svaiga gaisa" būs pieejams arī vinila formātā. Tas ir pirmais vinila albums "Prāta vētras" vēsturē un tā dizains būs īpašs," iepriekš vēstīja grupas pārstāvji.

Kā īpašie viesi visos "Prāta vētras" koncertos uzstājas šī brīža aktuālā jaunā Latvijas grupa "Carnival Youth", kura sevi veiksmīgi pieteica pērn ar debijas albumu "No Clouds Allowed", par kuru saņēma Mūzikas Ierakstu Gada balvu "Zelta Mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

Šī konkursa uzvarētājs ir Didzis (e-pasts: didzis....e@koce....lv). Ar uzvarētāju sazināsies grupas menedžmenta pārstāvji.

Pareizās atbildes:

1. "Ierakstu gada balvā 2001" grupa "Prāta vētra" saņēma tik daudz balvu, ka laikus jau bija nodrošinājusies ar somu, kurā tās publiski uz skatuves iekrāmēt. Kādā krāsā bija soma?

Zila;

2. "Prāta vētras" dziesmas "Na zare" līdzautors, Krievijas kulta dramaturgs un režisors, slavens kļuva ar paša sacerēto monoizrādi…?

"Kā es apēdu suni";

3. Cik dziesmas iekļautas albumā '7 soļi svaiga gaisa'?

10.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!