Foto: Julien Mignot
Noslēdzies portāla "Delfi" un VSIA "Latvijas Koncerti" rīkotais konkurss par Rudens kamermūzikas festivālu. Uzvarētājiem būs iespēja doties uz atklāšanas koncertu 30. septembrī Dzintaru koncertzālē, kur uzstāsies atraktīvie un elegantie francūži no "Quatuor Ebène".

Konkurss norisinājās no 19. līdz 26. septembrim, plkst. 12.00, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti divi uzvarētāji, kuri katrs saņems ielūgumu divām personām uz "Quatuor Ebène" koncertu.

Apsveicam uzvarētājus!

Vita Ramiņa vita.ramina@.......lv
Aija aekalnina@......com

Ar uzvarētāju par balvu saņemšanas kārtību sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji, rakstot uz konkursā norādīto e-pasta adresi.

Pareizās atbildes:

1. Rudens kamermūzikas festivālu 30. septembrī atklās "Quatuor Ebène" no Francijas. Savā pastāvēšanas laikā kvartets saņēmis vairākus akadēmiskās mūzikas apbalvojums. Cik gadu kvartets jau muzicē?
nepilnus 20

2. 6. oktobrī Lielajā ģildē uzstāsies "Sinfonietta Rīga" un Amsterdamas Karaliskā "Concertgebouw" orķestra mūziķis Aleksejs Ogrinčuks. Mākslinieks iejutīsies diriģenta lomā un spēlēs arī mūzikas instrumentu. Kādu?

oboju

3. Rudens kamermūzikas festivāls priecēs klausītājus arī Dzintaru koncertzālē, kur 8. oktobrī solokoncertā dzirdēsim izcilo dziedātāju Ingu Kalnu. Kāds ir iecienītākais mākslinieces mūzikas žanrs?

klasicisma un baroka laika žanrs

4. 21. oktobrī Lielajā ģildē varēs baudīt "Sinfonietta Rīga" un diriģenta Normunda Šnē sniegumā Pētera Vaska Alta koncerta pirmatskaņojumu Latvijā. Vasks šo skaņdarbu komponējis…?
Maksimam Risanovam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!