Festivāla "Eiropas Ziemassvētki" programmā 29. decembrī Spīķeru koncertzālē koncertciklā "Ielūdz Arturs Maskats" viesosies Latvijā un pasaulē pazīstamais režisors Andrejs Žagars, portālu "Delfi" informē festivāla rīkotāji VSIA "Latvijas koncerti".

Kā sola rīkotāji, muzikālais noformējums, kā allaž, šajā ciklā ir pārsteigums, kas klausītājiem tiks atklāts vakara gaitā.

Komponists Arturs Maskats: "Šajā koncertciklā es vēlos iepazīstināt ar nepazīstamo Andreju Žagaru, sarunā atklāt, cik viņš ir aizrautīgs kultūras notikumu eksperts, cik erudīts ar savu milzīgo enerģiju būt klāt visur un vienmēr. Šis gads Andrejam ir bijis īpaši bagāts ar ceļojumiem un piedzīvojumiem – viņš ir piedalījies dažādos pasaules mūzikas festivālos ne tikai Eiropas promenentākajās koncertzālēs, bet arī Amerikā un Krievijā. Runāsim arī par jaunjiem talantiem un viņu ienākšanu operteātros Latvijā un pasaulē".

Koncertcikla "Ielūdz Arturs Maskats" pamatā ir trīs atslēgas vārdi – cilvēks, tēma, mūzika. Trešais atslēgas vārds – mūzika – ir pārsteigums, kas klausītājiem tiks atklāts vien vakara gaitā.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!