Lai arī Sanantonio "Spurs" otrdien piedzīvoja sāpīgu zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, komandas galvenais treneris Gregs Popovičs uzslavēja Latvijas basketbolistu Dāvi Bertānu.

Jau vēstīts, ka Bertāna 11 gūtie punkti neglāba "Spurs" no zaudējuma Milvoki "Bucks" - 19 (23:23, 36:30, 30:30, 18:26). Tādējādi pārtrūka "Spurs" trīs uzvaru spēļu sērija.

"Viņš izdarīja labu darbu. Viņš ir labs spēlētājs, kurš katru dienu kļūst arvien labāks," pēc spēles Ziemeļamerikas žurnālistiem par Bertānu teica Popovičs.

Šajā mačā "Spurs" bija iespējas izraut uzvaru, vispirms desmit sekundes pirms spēles beigām Bertānam bija lieliska iespēja kļūt par mača varoni, bet pašā pamatlaika izskaņā metienu nerealizēja Manu Džinobili.

"Mēs nevēlējāmies, lai spēle nonāk līdz pēdējo sekunžu metieniem. Viņi iemeta tālmetienu, bet mēs – nē. Galvenā problēma bija tā, ka mēs nespējām nosegt pretiniekus. Viņi to izmantoja. Esmu sarūgtināts par mūsu spēli aizsardzībā," teica Popovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!