Foto: Reuters/Scanpix

"Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijas izpildproducents Kens Ērlihs trešdien, 15. februārī, atvainojies grupai "Metallica" un dziedātājai Šērlija Cēzarai par pieļautajām tehniskajām kļūdām svētdienas pasākuma laikā.

"Grammy" ceremonijā "Metallica" uzstājās kopā ar amerikāņu dziedātāju "Lady Gaga", taču priekšnesuma pirmajā daļā "Metallica" vokālista Džeimsa Hetfīlda mikrofons nedarbojās, tādēļ viņa balss nebija dzirdama.

Savukārt Cēzaras gadījumā viņas fotogrāfija šovam samontētā videoklipā tika sajaukta ar citas gospeļu dziedātājas attēlu. Ērlihs norādīja, ka tiešajā ēterā šādas kļūdas reizēm notiek, piebilstot, ka tas esot briesmīgi.

Vienlaikus viņš arī pauda neapmierinātību ar to, ka pāris kļūdas ir aizēnojušas lieliskos priekšnesumus, kas svētdien bija skatāmi "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, tostarp Bejonses, Bruno Marsa un Adeles uzstāšanos.

Tiesa, Adelei pašai šogad sanāca aizķeršanās, izpildot dziesmu mūžībā aizgājušā mūziķa Džordža Maikla piemiņai, tādēļ viņa pārtrauca priekšnesumu, atvainojās un sāka uzstāšanos no jauna.

Jau vēstīts, ka Adele šogad triumfēja "Grammy" ceremonijā, iegūstot balvas visās piecās kategorijās, kurās bija nominēta, tostarp trīs prestižākajās – "Gada albums", "Gada ieraksts" un "Gada dziesma".

Līdzīgu triumfu dziedātāja piedzīvoja arī 2012. gadā ar savu albumu "21".

Adele kļuvusi par pirmo mākslinieci "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, kas divreiz ieguvusi balvas visās trīs prestižākajās kategorijās.

Dziedātājas kontā tagad ir kopumā 15 "Grammy" balvas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!