Foto: Publicitātes foto

46 gadus vecais vācu sportisko automobiļu "Porsche" cienītājs Andreass Kimmels savam ekskluzīvajam "Porsche 911 Speedster" spēkratam izstrādājis speciālu namiņu blakus savai mājai.

Lai arī tīri tehniski šis namiņš ir garāža, Kimmels to uzbūvējis un iekārtojis kā "atsevišķu istabu automobilim". No tipiskas garāžas atribūtiem šim namiņam ir tikai durvis, bet pārējais – grīda, logi un žalūzijas – gluži kā dzīvojamā mājā.

Turklāt uzticamā "Porsche" namiņš uzbūvēts blakus terasei tā, ka, īpašniekam tajā atpūšoties, jebkurā brīdī var caur namiņa logiem paskatīties uz savu lolojumu – žalūzijas elektriski atveramas ar tālvadības pulti.

Šādu pieķeršanos 1989. gada izlaiduma "Porsche 911 Speedster" automobilim īpašnieks skaidro ar to, ka savulaik tieši tādu spēkratu vēlējies viņa tēvs, tomēr viņš tā arī savu sapni nepiepildīja.

Šis "Porsche 911 Speedster", kas izgatavots 50. gadu "Porsche 356 Speedster" stilā, ir ļoti ekskluzīvs automobilis, jo tika ražots tikai periodā no 1989. gada janvāra līdz jūlijam un tika izgatavots tikai 2104 vienībās. Mūsdienās tāds maksā vismaz 150 tūkstošus eiro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!