Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" oficiāli prezentējusi "Panamera" modeļa universāli "Sport Turismo", kas plašākai sabiedrībai pirmo reizi tiks parādīts nākamnedēļ notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"Sport Turismo" universālis ir izgatavots uz jaunās paaudzes "Porsche Panamera" modeļa bāzes. Tā kopgarums nedaudz pārsniedz piecus metrus un ir tikpat garš kā standarta "Panamera" modelis. Atšķiras tikai augstums – universālis ir par pieciem milimetriem augstāks.

"Porsche Panamera Sport Turismo" bagāžas nodalījuma tilpums ir 520 litru (hibrīda versijai – 425 l) – tas ir par 20 litriem vairāk nekā standarta "Panamera". Savukārt nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā bagāžas nodalījuma tilpums pieaug līdz 1390 litriem (līdz 1295 l hibrīda versijai).

Lai arī universāļa salona konfigurācija izskatās pēc 2+2 sēdvietu formulas, autoražotājs apgalvo, ka uz aizmugurējā sēdekļa var sasēsties trīs cilvēki. Tomēr augstāka komforta cienītāji varēs pasūtināt arī divus atsevišķus sēdekļus aizmugurē, tad gan universālī varēs sasēsties kopumā tikai četri cilvēki.

Tirdzniecībā sākotnēji nonāks piecas "Porsche Panamera Sport Turismo" versijas – "4" (ar 330 ZS), "4S" (ar 440 ZS), "E-Hybrid" (462 ZS), "Diesel" (422 ZS) un "Turbo" (550 ZS).

Tirdzniecībā "Porsche Panamera Sport Turismo" nonāks oktobrī. Latvijā šis automobilis maksās no 81 800 eiro.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!