Foto: Shutterstock
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu, portāls "Delfi" aicina atsaukties ļaudis, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajiem cilvēkiem.

Mārtiņš palīdz Latvijā cilvēkiem meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus meklē tieši tagad.

Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodami nosauktie cilvēki, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni 29923833, vai arī sazināties pa e-pastu martins.ziebergs@inbox.lv.

Mārtiņš arī lūdz viņam darīt zināmu, vai minētie radinieki un draugi vēlas tapt atrasti, lai citi brīvprātīgie raidījuma "Gaidi mani" palīgi viņus lieki netraucētu.

Tēvu Juri Ozoliņu, dzimušu 1964. gadā, kā arī vecmāmiņu Mariju Ozoliņu un vectēvu Jāni Ozoliņu meklē Anna Ņikuļina. Zināms, ka tuvinieki dzīvojuši Iļģuciemā, Rīgā.

Bruno Ozoliņu, kurš dzimis 1969. gadā, meklē Jevgeņija Ozoliņa. Sakari abu starpā pārtrūka 1993. gadā, ka Bruno devās uz Rīgu.

Tēvu Eduardu Kostrovu (Alekseja dēlu), dzimušu 1949. gadā, meklē dēls Igors Kostrovs. Viņš arī meklē Oļegu (Aleksandrs, Andrejs) Kostrovu, kurš dzimis laikā no 1966. līdz 1967. gadam.

Māti Valiju Štubis, Friča meitu, meklē viņas meita Ļubova Štubis, Genādija meita. Mamma, iespējams, dzīvo Liepājā. Ļubova arī meklē brāļus un māsas.

Tēvu Andreju Krašeņnikovu (Vitālija dēlu), dzimušu 1961. gadā, meklē Andrejs Krašiņnikovs. Andrejs meklē arī savu vectēvu un vecmāmiņu.

Māsīcu Stellu Melua, kuras tēvu sauca Onari Melua un mammu – Gaļina Petrova, meklē Anna Melua.

Draudzeni Tatjanu Ševardiku, kuras mammu sauc Raja, tēti sauc Vitālijs, un kura dzimusi 1975. gadā, meklē Oksana Primičko.

Māsu Ivanovu Tatjanu, Vasilija meitu, meklē Karina. Vecākus sauca Amfija Ivanova un Vasilijs Ivanovs.

Brāli Valeriju Livdānu (Voldemāra dēlu), kurš dzimis 1977. gadā, meklē Inese Aršakova. Inese meklē arī mammu Nadeždu Prokofjevu un tēvu Voldemāru Prokofjevu.

Tēvu Hariju Ļemešenoku (Osvalda dēlu), kurš piedzimis 1964. gadā, meklē Marina Vahnovska.

Māsu Mariannu Vetriņu (Leonarda meitu), dzimušu laikā no 1988. līdz 1990. gadam Daugavpilī, meklē Lidija Rorbahere.

Gennadiju Makarovu, dzimušu 1937. gadā, meklē māsa Tamāra Fomina un brālis Vladimirs Makarovs.

Tēvu Semjonu Drozdecki, kurš piedzimis 1938. gadā, meklē Aleksandrs Drozdeckis.

Brālēnu Juriju Frolovu, dzimušu 1953. gadā, kā arī viņa dēlu Dmitriju Frolovu, meklē Natālija Ivanova.

Draudzeni Nadeždu Viktorovu, kura piedzimusi 1955. gadā, meklē Tamāra Doļinska.

Ritu Zigrīdu Stārasti, kura adoptēta, bijusi uzvārdā Maido, un kuras pēdējais zināmais uzvārds bijis Akselruna, meklē radinieks Aivars Stārasts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!