Virtuozais ģitārists Mārcis Auziņš pirms koncertturnejas "Viens" Rīgas koncerta trešdien, 15. martā, mūzikas namā "Daile" laidis klājā vēl vienu paša rakstītu skaņdarbu "Strīds" un izziņo turnejas "Viens" rudens koncertu sēriju, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžments.

"Šis "Strīds" ir tāds auglīgs un labestīgs, tāds, pēc kura viss noskaidrojas, viss ir izrunāts un nekas nav palicis nepateikts," saka Mārcis. "Strīds" pieejams arī visās digitālajās mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformās.

Koncerta mūzikas namā "Daile" otrajā daļā Mārcis Auziņš uzstāsies kopā ar virtuozo igauņu ģitāristu Andre Maaker, kurš, tāpat kā Mārcis Auziņš, Igaunijā ir pieprasīts studijas, muzikālo sastāvu ģitārists, kā arī solo ģitārists. Abi kopā Igaunijā koncertējuši vairākkārt, Rīgā šis būs pirmais kopīgais koncerts.

"Pēc pirmajiem solo koncertiem sapratu, ka manā dzīvē ir ienākusi pavisam jauna un nebijusi emociju gamma, kura raksturīga tieši solo muzicēšanai. Šis process ir kā mešanās nezināmajā – katru reizi citādāks un mainīgs – šķiet, ka šādos koncertos mūziķis ar klausītāju atrodas vistuvāk – īpaši tādēļ esmu priecīgs par katru, kurš atradis laiku kopā būt šādā veidā. Uz tikšanos koncertos," saka Mārcis Auziņš.

Šobrīd tirdzniecībā "Biļešu paradīzes" kasēs pieejamas biļetes uz trīs rudens koncertiem: 23. septembrī Kuldīgā, 20. oktobrī Saldū un 25. oktobrī Rīgā, mūzikas namā "Daile". Kā informē mūziķa menedžments, drīzumā būs pieejamas biļetes arī uz koncertiem citās Latvijas pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!