Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē Ņujorkas "Knicks", kurai nevarēja palīdzēt savainojumu guvušais latvietis Kristaps Poziņģis, ceturtdien ar rezultātu 110:121 savā laukumā piekāpās Bruklinas "Nets".

Ziņots, ka Porziņģis otrdien NBA mačā pret Indiānas "Pacers" ceturtajā ceturtdaļā saņēma sitienu pa kreisās kājas augšstilbu. Tā spēle viņam noslēdzās priekšlaicīgi, bet trešdien latvietis nepiedalījās komandas treniņā.

Aizvadītajā spēlē "Knicks" komandā rezultatīvākais negaidīti bija Kails O'Kvins, kurš guva 23 punktus, bet 22 punktus sameta Deriks Rouzs. Karmelo Entonija kontā bija 17 punkti, bet Lenss Tomass izcēlās ar 15 punktiem un 10 atlēkušajām bumbām.

Uzvarētājiem 24 punktus guva Brūks Lopess, bet 20 punktus guva Rondejs Holiss-Džefersons.

"Nets" komanda trešajā ceturtdaļā realizēja piecus tālmetienus pēc kārtas, kopumā šajās 12 minūtēs gūstot 38 punktus. Tas ļāva "Nets" pārņemt spēles iniciatīvu un ielikt pamatus uzvarai.

Abām komandām šīm bija otrā tikšanās reize neilgā laikā. Arī svētdien "Knicks" piedzīvoja zaudējumu, toreiz rezultāts bija 112:120.

"Knicks" ar 27 uzvarām 69 mačos atrodas Austrumu konferences kopvērtējuma 12.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!