Foto: PantherMedia/Scanpix
Bijušā Ganas futbola izlases pussarga Maikla Esjena sieva iegādājusies Itālijas trešās līgas futbola klubu "Calcio Como" un plāno ar to visdrīzākajā laikā iesaistīties B līgas čempionātā, ziņo vietējie mediji.

2016. gadā bankrotējušo Komo futbola klubu Akosua Puni Esjena kā vienīgā solītāja iegādājās izsolē par 237 tūkstošiem eiro, ziņo portāls "Football Italia". Iepriekšējās trijās izsolēs interesenti nepieteicās.

"Puni Esjena kundze un viņas komanda ir pagodināti būt šeit un kļūt par daļu no kluba ar 110 gadu vēsturi," teikts "Calcio Como" paziņojumā. "Jauno īpašnieku galvenais solījums un vēlme ir augt un izveidot galveno un jauniešu komandu, iekļaujoties pilsētas dzīvē. Tāpat īpašnieki vēlas izveidot apstākļus pēc iespējas ātrākai "FC Como" iekļūšanai Itālijas B sērijā".

34 vecais Maikls Esjens šobrīd spēlē Indonēzijas pirmās līgas klubā "Persib Bandung". Savu starptautisko karjeru Esjens iesāka 2000. gadā, pievienojieties Francijas pirmās līgas klubam "Bastia", kurā aizvadīja trīs sezonas. Karjeras lielāko daļu ganiešu pussargs aizvadījis Anglijas premjerlīgas klubā "Chelsea", ko pārstāvēja no 2005. līdz 2014. gadam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!