Foto: Publicitātes foto
Par aktīvu atpūtu Latvijā iedzīvotāji interesējas itin bieži, to veidi ir dažādi un katrs izvēlas sev tuvāko. Patīkami, ja mēs varam apvienot lietderīgo ar patīkamo un atpūsties aktīvi kopā ar darba kolēģiem, draugiem vai ģimeni. Neizpaliek arī trakākas ballītes pirmskāzu periodā, kad tuvāko draugu lokā nepieciešams pavadīt laiku kopā vienā grandiozā" tusiņā".

Sākot ar bērnu dzimšanas dienas ballīti un visbeidzot ar vecpuišu/vecmeitu aktivitātēm ir nepieciešams oriģināla vieta, kur to visu saorganizēt. Organizējot pasākumu Jums ir vairāki kritēriji (cena, attālums, koncepcija utt.) pēc kuriem meklējat sev īsto aktivitāti, jo bērniem dzimšanas diena, kā vienīgā aktivitāte pie MC Donalda vai vecpuišiem "Rūda" bārā vairs nav stilīga. Tāpēc parasti tiek meklēts risinājums, lai bagātinātu dienas plānu, patiktu visiem un par šo pasākumu atcerētos pozitīvi, jo iztērēt laiku un finanses par neaktuālu lietu ir nelietderīgi. Protams, ir vēsturiski klasiskas izklaides iespējas, kā futbols, basketbols uc., taču bieži, kā bērniem tā arī vecpuišiem, šīs aktivitātes neveicina adrenalīna pieplūdumu.

Tuvojoties vasarai un līdz ar to arī aktivitātēm peintbola parks un kempings "Bušas" aicina visus aktīvās atpūtas piekritējus izbaudīt peintbola spēles mūsu Saulkrastu lielajos peintbola laukumos vai Rīgā lielākajā iekštelpu peintbola parkā Latvijā. Saulkrastos peintbola spēles tiek organizētas jau vairāk kā 9 gadus. Līdz ar siltāka laika iestāšanos, mēs kā pieredzējuši pasākuma organizatori, iesakām organizēt aktivitātes tuvāk "mātei dabai", jo šajā 6 hektāru lielajā teritorijā ir izvietots plašs peintbola laukums un kempings ar tam atbilstošajām atpūtu zonām un ir iespējams organizēt pasākumus sākot ar bērnu dzimšanas dienas ballīti, beidzot ar korporatīvu saliedēšanas maratonu 200 dalībnieku sastāvā. Mēs atrodamies ērti sasniedzamā vietā, pie pašas "Via Blatic" šosejas, 25. min. brauciena attālumā no Rīgas un Jums nav jātērē daudz laika ceļam vai ilgstoši jāmeklē pa grants mālainajām trasēm. Kāpēc Saulkrasti ir ērta vieta ballītēm un kāpēc "Bušas" atrodas ērtā galamērķī? Mēs atrodamies "klusā civilācijā", kas nozīmē, ka apmeklējot mūsu aktivitātes Jūs ērti varat sakombinēt vēl citas aktivitātes. Ja neesat no Saulkrastiem, tad noteikti feini būs iebraukt arī Baltajā kāpā vai izbaudīt sezonas ūdens priekus un apmeklēt Velosipēda muzeju vai apskatīt Saulkrastu jūras parku. To visu pavada miers un Jūsu dienas plāns, kas padara atpūtu unikālu.


Mazliet vairāk par tuvākajām aktuālajām ballītēm un aktivitātēm, kas ir bērnu ekskursijas un vecpuišu ballītes.

Vecpuišu ballītes organizēšana bieži vien tiek piešķirta vedējam vai tuvākajam draugam. Tiek deleģēta viena persona, kurai ir pienākums komunicēt ar pārējiem dalībniekiem un izdomāt dienas plānu. Sākumā idejas ir dažādas un grūti saprast ko vajadzētu organizēt. Tieši šajā brīdi mēs Jums varam palīdzēt atrisināt divas svarīgas lietas, kā aktīva atpūta un nakšņošana. Ļoti maz vietu, kur Jūs varat saņemt kvalitatīvu peintbola spēli un nakšņošanu vienuviet. Jums nav jādomā par transportu, kas ļoti sadārdzina kopējās izmaksas. Starp citu pie mums var nokļūt arī ar sabiedrisko transportu, bet noteikti ieteiktu nokļūšanu plānot ar savu auto jo pārtika, atribūtika un citas lietas pirmās dienas gaitā Jūs ļoti nogurdinās. Ir iespēja arī visu atvest vienu dienu iepriekš, tad gan ir iespēja braukt ar vilcienu vai autobusu. Tā kā sen jau organizējam pasākumus, esam izveidojuši viesmīlīgu uzņemšanas plānu, infrastruktūru un atbilstošus uzdevumus vainīgajam vecpuisim. Vecpuisi mēs ietērpjam kādā no mūsu īpašajiem kostīmiem, kas ir klasiska, bet neatņemama sastāvdaļa ballītei (kostīmi un uzdevumi ir IEKĻAUTI izmaksās). Instruktoru pārvaldībā džeku grupa tiek iepazīstināta sākot ar ģērbtuvēm, beidzot ar peintbola laukuma misijām un īpašo uzdevumu izpildi vecpuisim. Kā vienu no uzdevumiem mēs piedāvājam "miniona" kostīmā vecpuisim triekties pa 40 metru garu trošu nobraucienu, kur pārējie dalībnieki "palīdz" veikt vecpuisim šo trasi (detaļas pie instruktora). Aktīvās atpūtas daļa ilgst līdz 3 stundām. Pēc spēles dalībnieki dodas uz naktsmītnēm gulēt, baudīt pirts vai piknika iespējas. Šīs izklaides rezervācija veidos pamatu Jūsu dienai, taču neiesakām pārspīlēt ar pārmērīgām aktivitātēm, jo peintbola spēli pamatīgi liks Jums izjust sporta un spriedzes smaržu. Mēs vairāk ieteiktu papildus veidot izklaides ar personisku pieskaņu, papildināt uzdevumus, kas būtu tieši personīgi saistīti ar pašu vecpuisi.

Ar nelielu atkāpi jāpiemin, ka pie mums aktīvi rezervē arī meitenes – vecmeitu ballītes. Vecmeitām peintbola spēle nav tik populāra, taču arī dāmām mēs aktīvi organizējam peintbola spēles. Mums ir svarīgi, lai esat apmierinātas un meitenēm mēs piedāvājam bērnu peintbola bumbiņas, kas ir daudz trauslākas un dod mazu iespēju dabūt zilumu. Tā pat mums ir speciālas drošību vestes un citi drošības elementi. Dāmām mēs vairāk varam piedāvāt naktsmītni mūsu kempingā ar fotosesiju vai Easy sup, ūdens moča nomu vai izbraukt ar senlaicīgiem velosipēdiem no velosopēdu muzeja, tāpat mēs Jums varam noorganizēt braucienu ar laivām pa jūru kopā ar vai bez instruktora. Zvaniet mums un mēs Jums noteikti piedāvāsim feinu risinājumu! Nakšņot varēsiet mūsu lielajā viesu mājā vai kotedžas namiņā.


Bērnu ekskursijas / dzimšanas diena ir vieglāk plānojams uzdevums, jo atkrīt daudz dažādu aktivitāšu, kā naktsmītnes un papildus pārsteigumi, jo rezervējot spēli peintbola parkā Bušas, Jums tiks nodrošināts, galvenokārt, drošs un kvalitatīvs pasākums. Bērnu peintbolam svarīgi ir drošība un jautrība. Strādājot ar dažāda vecuma bērniem svarīgi ir izprast to vēlmes un iespējamās drošību kļūdas, ko bērni veic spēles gaitā. Ja līdz šim vecāki uzskatīja, ka peintbolu var spēlēt visur kur to piedāvā, tad šobrīd liela daļa jau ir sapratusi, ka tehniskai drošībai un atbilstošai infrastruktūrai ir liela nozīme. Piemēram, peintbola tīkli ir dažādi un daudzi izmanto jebkāda veida tīklus, lai formāli neuzdotu jautājumus. Svarīgi ir izmantot atbilstošas peintbola bumbiņas, kas līdz minimumam samazina iespēju iegūt zilumus. Līdz šim daļa bērnu un vecāku uzskata, ka šis ir pārāk sāpīgs atpūtas veids un meklē alternatīvu, taču šo spēli tiešām var spēlēt un baudīt, ja tas tiek organizēts atbilstoši standartiem un prasībām. Otra svarīga sadaļa ir instruktori, kas bieži ir tikai formālas personas, saucot sevi par "profesionāļiem". Peintbola parkā "Bušas" pats īpašnieks aktīvi vada un kontrolē spēles ikdienā, parādot to, ka drošība un kvalitāte ir ļoti svarīga.

Pēc peintbola spēlēm "Bušās" ir pieejamas atpūtu nojumes un ģērbtuves, Jums nebūs jāģērbjas pļavā.

Korporatīvi pasākumi lielākā vai mazākā kolektīvā bieži tiek organizēti vienu reizi gadā. Kādām tā nav bijusi vairākus gadus, citiem kolektīvs pats spēj saorganizēties vairākkārtīgi. Pie mazāka kolektīva (līdz 20 personām) organizēt peintbola spēles nesagādā nekādas problēmas, Jūs zvaniet un mēs Jums izklāstīsim dienas plānu. Pie lielāka dalībnieku skaita, jābūt ir skaidrai dienas plāna koncepcijai, jo pie tik liela dalībnieku skaita ir dažādas vēlmes un prasības. Mēs cenšamies uzklausīt un noorganizēt lielisku pasākumu. Nakšņošanu iespējas pie tik liela kolektīva mēs nevarēsim nodrošināt, taču aktivitātes dienas garumā un atpūta pie dabas noteikti samazinās kopējas pasākuma izmaksas, kas patiks priekšniecībai.

Peintbola parks un kempings Bušas strādā ilgstoši, ar lielu atbildību pret klientu un tā vēlmēm. Mēs vēlamies, lai Jums šis 2017. gads būtu lielisks un ar aktīvu atpūtu bagāts gads.

Gaidīsim Jūs ciemos mūsu peintbola parkā.

www.busas.lv

26785909 , info@busas.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!