Foto: F64

Lai gan vēl pāragri runāt par pieteikumu uz nākamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu, Rīgas "Dinamo" vadība jau aprīlī gatavojas ķerties klāt jautājumam par komandas galvenā trenera amata kandidātiem, ziņo aģentūra "R-Sport".

"Atklāts ir jautājums par galveno treneri, to skatīsim jau aprīlī. Galvenā uzmanība šobrīd ir vērsta uz Latvijas izlasi, tāpēc kluba jautājumus pagaidām esam atlikuši," " sarunā ar aģentūru "R-Sport" izteicies "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. "Pieteikumu uz nākamo KHL sezonu iespient vēl par agru, jo ir tikai marta vidus un pilnā sparā rit "play-off" spēles, tā tā laika ir pietiekami, taču mēs jau gatavojamies nākamajam KHL čempionātam, domājam, kā spēlēt labāk nekā šosezon."

Kā zināms, 2016./2017. gada KHL sezonā Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumus pildīja Normunds Sējējs, kurš pirms tam klubā bija ģenerālmenedžeris. Viņa vadībā rīdzinieki aizvadīja neveiksmīgu sezonu, KHL Rietumu konferencē ieņemot pēdējo, bet KHL čempionātā - priekšpēdējo vietu.

Gadu mijā Savickis krievu medijiem apgalvoja, ka Rīgas "Dinamo" dalību KHL čempionātā nākamsezon nekas neapdraud, atgādina "R-Sport".

Kā zināms, nupat par izstāšanos no KHL paziņoja Horvātijas klubs "Medveščak", kas atgriežas Austrijas hokeja līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!