Pianists Andrejs Osokins publicējis īpašu video un ļāvis ielūkoties vienā no amerikāņu mūzikas izrādes "Pēc pusnakts/After Midnight" jutekliskākajiem numuriem – viņa dejai ar horeogrāfi Gabiju Bīriņu.

"Daudzi izrādes skatītāji Cēsīs un Liepājā bija pārsteigti, cik jutekliska ir šī dziesmas versija klavieru skanējumā un manas partneres Gabijas Bīriņas izteiksmīgajā dejā, tāpēc nolēmām iemūžināt šo mirkli video ierakstā," pats pianists stāsta par savu izvēli.

Osokins šajā priekšnesumā spēlē Džordža Geršvina slaveno kompozīciju "The Man I Love" neparastā aranžijā, tajā ievijot arī 20. gadsimta klaviermūziku, turklāt, viņš to dara ar vienu kreiso roku, bet ar pārējo ķermeni ļaujas dejai ar partneri.

Izrādē "Pēc pusnakts/After Midnight" skan arī Reja Čārlza, Kola Portera kompozīcijas un dziesmas no Merilinas Monro, Ninas Simones, Ellas Ficdžeraldas un Džūlijas Londonas repertuāra. Koncertuzvedumā piedalās arī dziedātāja Katrīna Gupalo, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un video mākslinieks Jānis Romanovskis

Tuvākā izrāde 8. aprīlī plkst. 17.00 un 20.00 Mūzikas namā "Daile". Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Foto: 'After Midnight' pirmizrāde Liepājā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!