Foto: Kadrs no video
Kas notiek, kad sportiskā duelī satiekas mūziķi? Iet vaļā īsta jautrība – gluži kā otrdienas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" kanālā 360TV, kur šoreiz plecu pie pleca spēles ringā izies Latvijas muzikālākās ģimenes Šipkēvici un Rutuļi.

Vai Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics un viņa dzīvesbiedre, reklāmas un sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Šipkēvica spēs atminēt spilgtākās Latvijas sporta personības un atbildēt uz āķīgajiem Anatolija Kreipāna jautājumiem? Un kā ar jautājumiem par maratoniem, sportistu nesamaksātajiem nodokļiem veiksies mūziķim, producentam, radio dīdžejam un TV raidījumu vadītājam Normundam Rutulim kā arī viņa meitai, radio personībai un fotogrāfei Lindai? Kura no ģimenēm pierādīs, ka pārzina ne tikai mūzikas, bet arī sporta "lauciņu"?

Rutuļi cīņā būs pavisam vienoti un atbildes meklēs kopīgiem spēkiem, jo izrādās, ka ar sportu abi nebūt nav uz "jūs". Linda atzīst, ka izkustēties viņai paticis jau kopš mazotnes – ir gan dejots, gan spēlēts basketbols, savukārt Normunds kopš 12 gadu vecuma pievērsies motosportam un arī turpina par to fanot joprojām. Linda saka, ka neprātīga sporta dēļ viņa bijusi, kad nolēmusi reiz noskriet 10 km maratonu ar 37,7 grādu temperatūru, savukārt Normunds ir nosvērtāks un vēl tikai sapņo aizbraukt un klātienē vērot kādu Pirmās formulas posmu. Tik sportiskajā spēlē šoreiz netrūks arī muzikāli jautājumi – vai Rutuļu ģimene zinās, kurš slavens beisbolists pieminēts Saimona un Gārfunkela leģendārajā dziesmā Mrs. Robinson?


Rutuļu ģimenes pretinieks - Jānis Šipkēvics ar sportu aizrāvies jau no 7 gadu vecumā, sajūsminās par basketbolu, kā arī sudoku, un pat braucis uz Kauņu, lai skatītos "Žalgiris" spēles. Bet viņa sieva Ilze kopš sešu gadu vecuma nodarbojusies ar sporta dejām un, iespējams, tieši tāpēc nespēj palaist garām TV pārraides ar daiļslidošanu! Jānis atzīst, ka sporta dēļ bijis neprātīgs un reiz pat saticis slaveno Mr. Ahileju, un arī šodienas pretiniekiem viņš sola sist spēcīgi, taču akurāti. Tikmēr Ilze, lepodamās ar dēla riteņbraukšanas jeb dipdapošanas sekmēm, pret otro komandu noskaņota labvēlīgi un saka: lai jau viņiem veicas! Kura no komandām uzvarēs šajā sportiski muzikālajā duelī, uzzini spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" jau otrdien, 18. aprīlī plkst. , kanālā 360TV!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!