Foto: Reuters/Scanpix
Pēc ugunsgrēka Garkalnes novada Bukultos vairāki cilvēki palikuši bez pajumtes. Līdzcilvēki aicina palīdzēt nelaimē nonākušajiem, tostarp māmiņai ar diviem maziem bērniem.

"Bez pajumtes palikuši septiņi cilvēki. Pensionāru pāris, ģimene ar vienu apgādnieku, kā arī jaunā māmiņa ar vienu un piecus gadus vecām meitām. Sieviete ar maziem bērniem palikusi uz ielas un bez iztikas līdzekļiem. Šoreiz tiešām ir nepieciešama palīdzība!" raksta Juris Šteinbergs. Palīdzēt cietušajiem var, sazinoties ar Juri pa tālruni 27767535.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka svētdien pulksten 19.15 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā saņemts izsaukums uz Garkalnes novada Bukultiem, kur sākotnēji dedzis šķūnis. Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu dzīvojamais nams 170 kvadrātmetru platībā, kā arī šķūnis 30 kvadrātmetru platībā.

Dzēšot ugunsgrēku, cieta divi ugunsdzēsēji. Viens no viņiem guva rokas traumu un tika nogādāts slimnīcā. Otrs pēc neatliekamās palīdzības mediķu veiktās apskates turpināja darbu. Ugunsgrēks likvidēts pirmdien, pulksten 1.39.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!