Foto: DELFI

Komanda "TTT Rīga - Juniores" otrdien izcīnīja panākumu pirmajā Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) spēlē par trešo vietu, ar rezultātu 68:64 (18:14, 10:17, 19:17, 21:16) viesu laukumā apspēlējot RSU spēlētājas.

Kaut viss mačs ritēja punkts punktā, nevienai no komandām neiegūstot drošu pārsvaru, divas minūtes pirms pamatlaika beigām "TTT Rīga - Juniores" panāca septiņu pārsvaru un līdz dueļa izskaņai tuvāk par trim punktiem vairs pretinieces nepielaida.

Uzvarētājām ar 17 punktiem un septiņām bumbām zem groziem izcēlās Janeta Rozentāle, bet attiecīgi 14 un 13 punktus guva Sindija Kudule un Marianna Kļaviņa, kurai bija arī astoņas atlēkušās bumbas.

Tikmēr RSU rindās ar 14 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Daina Lazdeniece-Auniņa, 13 punkti bija Katei Aizsilai, bet Guna Lagzdiņa izcēlās ar 12 punktiem un deviņām bumbām zem groziem, kā arī deviņiem izprovocētiem pārkāpumiem.

Sērija ilgs līdz vienas komandas divām uzvarām, nākamo reizi spēkus samērojot piektdien. Savukārt trešdien sāksies Latvijas čempionāta finālsērijā, kurā neapšaubāmā favorīte "TTT Rīga" duelī līdz trim uzvarām sacentīsies ar "Vega 1"/"Liepāja" basketbolistēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!