Foto: DELFI.ee
Mēneša sākumā publicējām fotoreportāžu ar "visbīstamāko ceļu satiksmes dalībnieci Igaunijā" – pensionāri Valentīnu Terehovu, kura sociālajos tīklos nokristīta par "Subariku", jo viņa visos negadījumos iekuļas ar savu "Subaru Impreza".

Sestdien, 15. aprīlī, sieviete ar jau pazīstamo "Subaru" atkal iekļuvusi avārijā, bet tās pašas dienas vakarā kāds viņas spēkratam izdauzījis sānu stiklu. Lai atrastu vandāļus, Igaunijas policija uzsākusi izmeklēšanu.

Sestdien, ap pulksten 16.45, policija saņēma izsaukumu uz ceļu satiksmes negadījumu vietu. Avārijā cilvēki nebija cietuši, bojāti tikai automobiļi. Tomēr avārijā iesaistītās puses nespēja vienoties, kurš no tiem ir vainīgs, tādēļ uz notikuma vietu ieradās policija.

Sociālajos tīklos Igaunijā aktīvi apsprieda šo avāriju, tomēr liecības ir pretrunīgas. Tiek apgalvots, ka avārija notika brīdī, kad Valentīna apstājās pie luksofora aizliedzošā signāla, tikmēr citi ir pārliecināti par pretējo – viņa apstājās tieši pie zaļās gaismas, raksta Igaunijas "Delfi".

Neatkarīgi no iepriekšminētajiem apstākļiem Valentīna strauji nospieda bremžu pedāli un apturēja automobili. Rezultātā aiz viņas "Subaru" braucošais "BMW X5" vadītājs nepaspēja reaģēt un ietriecās Valentīnas vadītajā spēkratā.

Turklāt tās pašas dienas vakarā, ap pulksten 20, Valentīna izsauca policiju pie savas mājas Lasnamajē, jo kāds vandālis bija izdauzījis viņas automobilim priekšējo durvju stiklu. Vai šie abi negadījumi ir savstarpēji saistīti, pagaidām nav zināms. Policija uzsākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu ļaundarus, kuri apskādējuši "Subaru Impreza" automobili.

Jau rakstījām, ka pēdējo četrarpus gadu laikā Valentīna ir bijusi iesaistīta 20 ceļu satiksmes negadījumos, par kuriem ir reģistrēti apdrošināšanas gadījumi. Šī iemesla dēļ Valentīnas apdrošināšanas polise gadā maksā 1600 eiro. Saskaņā ar Igaunijas autoavāriju statistiku, tieši Valentīna periodā no 2012. līdz 2017. gadam ir izraisījusi visvairāk negadījumu šajā valstī. Otrajā vietā ir kāds autovadītājs, kurš šajā pašā periodā iekūlies tikai 11 autoavārijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!