Foto: Publicitātes foto
"Positivus Music" aicina pieteikties ēdinātājus tirdzniecībai šā gada "Positivus" festivālā no 14. līdz 16. jūlijam.

Ēdinātāji, kas vēlas piedalīties "Positivus" festivālā, savus pieteikumus aicināti sūtīt uz e-pastu food@positivus.com līdz 19. maijam. Anketu iespējams lejupielādēt festivāla mājaslapā. "Positivus" festivāla komanda ik gadu cenšas arvien pilnveidot piedāvātā ēdiena klāstu, rūpīgi izvērtējot katru pieteikumu un pievēršot īpašu uzmanību piedāvātajai ēdienkartei. Šogad ēdinātāji tiek aicināti piedāvājumā iekļaut arī vismaz vienu ēdienu, kas nemaksā vairāk kā 4 eiro. Izvērtējot pieteikumus, vērā tiek ņemta arī tirdzniecības vietas iekārtojuma ideja un atbilstība kopējai festivāla noskaņai.

Šogad "Positivus" festivāla teritorijā gaidāmi vairāki jaunumi, tostarp lielās ēdināšanas telts jeb "Food Court" vietā būs izveidotas divas atsevišķas ēdināšanas zonas, kas atradīsies jaunās vietās. Kā katru gadu, pa ceļam no "Nordea" skatuves uz galveno skatuvi priežu paēnā būs veselīgā ēdiena oāze "Fresh Garden", kas piedāvā veselīgu, veģetāriešiem, vegāniem un svaigēdājiem piemērotu ēdienkarti, savukārt kārdinošu un sātīgu uzkodu treileri šovasar būs izvietoti nevis vienuviet, bet dažādās vietās visā festivāla norises teritorijā. Lai parūpētos par sātīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām, darbosies arī tradicionālā ēdināšanas zona telšu pilsētiņā.

Kā jau ziņots, šovasar Positivus festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla galvenās – "Lattelecom skatuves" – būs alternatīvā roka leģenda "Pixies", britu popmūziķe Elija Goldinga un indie rokgrupa "Alt-J". Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā "The Lumineers", "Rae Sremmurd", Hose Gonzales, "Maxïmo Park", Kamasi Washington, "Mew", "Austra", JP Cooper, L.A. Salami, "Cigarettes After Sex", "Dzelzs vilks", "Dagamba", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Nothing But Thieves", Mārgareta Glaspija, Džūlija Džeklina, "Bandmaster", Eska un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta, tostarp ar māksliniekiem, kas uzstāsies uz abām galvenajām skatuvēm.

Trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 75 eiro, ar telts vietu – 83 eiro Pieejamas dažādas atlaides un grupas biļetes. Visas festivāla biļetes var iegādāties "Positivus" festivāla mājas lapā, kā arī "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Biļešu cena pieaugs no 14. jūnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!