Igaunijas grupa "Sibyl Vane" laidusi klajā savu otro studijas ierakstu, kas iznāk latviešu izdevniecības "I Love You Records" pāspārnē. Līdz ar albuma izdošanu klajā laista arī video versija dziesmai "No 44".

Albumā, kura nosaukums ir tāds pats kā grupai, iekļautas desmit kompozīcijas. “Šī mums ir ļoti priecīga diena! Esam laimīgi, ka albums, kuru fani gaidīja tik ilgi, beidzot ir iznācis,” saka “Sibyl Vane” dziedātāja, ģitāriste un dziesmu autore Helēna Randlahta.

Viņai piekrīt arī izdevniecības “I Love You Records” radošais directors Bruno Roze: “Albums nāca pie klausītājiem ilgi, bet bija vērts to gaidīt. Esam ļoti apmierināti par rezultātu un gaidām klausītāju atsauksmes. Ja iespējams, ieteiktu apmeklēt kādu grupas koncertu. Viņu priekšnesums ir katra biļetei iztērētā centa un jūsu brīvā laika minūtes vērts.”

Alternatīvā roka trio “Sibyl Vane” 2010. gadā Pērnavā dibināja dziedātāja un ģitāriste Helēna Randlahta un basģitārists Heiko Lēsments, abi ir arī grupas dziesmu autori. Pēc dažām sastāva maiņām par trešo pastāvīgo ansambļa dalībnieku kļuva bundzinieks Hendriks Līviks. Grupas pirmo studijas ierakstu “Love, Holy Water and TV” apgāds “I Love You Records” izdeva 2012. gadā.

Pēc jaunā albuma iznākšanas “Sibyl Vane” dosies turnejā pa Baltijas valstīm, kas sāksies 27. aprīlī Rīgas klubā “Nabaklab”, turpināsies ar koncertiem Lietuvā un Igaunijā, bet maijā un jūnijā grupa atgriezīsies Latvijā ar koncertiem Daugavpilī, Jelgavā un Liepājā.

No piektdienas, 21. aprīļa, “Sibyl Vane” jaunais ieraksts pieejams vinila plates un kompaktdiska formātā, kā arī digitālā versijā visās populārākajās mūzikas platformās. Albumu iespējams iegādāties interneta veikalā 311.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!