Foto: Publicitātes foto

Liepājas mūziķi Fēlikss Ķiģelis un Elviss Grodums pēc ilgāka pārtraukuma atkal spēlēs kopā kā grupa "Melnā princese", kas īpaši spilgti pārstāvēja Liepājas rokmūziku 90. gadu beigās.

Kā portālu "Delfi" informē Fēlikss Ķiģelis, grupa ir ceļā uz savu trešo studijas albumu. Līdz ar albuma izziņošanu "Melnā princese" laiž klajā jaunu dziesmu – "Tu aizej".

Pagājušajā nedēļā grupas "Melnā Princese" dalībnieki – Fēlikss Ķiģelis, Elviss Grodums un Edgars Bariss tikās ierakstu studijā "Sound Division", lai uzsāktu pie tā darbu, ierakstot pirmo singlu. Jau šonedēļ jaunais skaņdarbs tiek nodots klausītājiem.

Dziesmas mūzikas autors ir Fēlikss Ķiģelis, bet vārdus sarakstījis Elviss Grodums. Jāatzīmē, ka šajā autoru tandēmā ir iznākuši lielākie grupas "Melnā Princese" hiti.

Grupa "Melnā Princese" ir dibināta 1996. gadā Liepājā. Mainoties grupas sastavam, tās kodols nemainīgi palicis Elviss Grodums (bass, vokāls) un Fēlikss Ķiģelis (solo ģitāra). "Melnās Princeses" fani šovasar varēs redzēt un dzirdēt grupu koncertējam festivālos "Kurlandia Bike Meet" un "Saldus Saule", savukārt rudenī grupa ar jaunām dziesmām un lielākajiem hitiem mūziķi sola koncertēt visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!