Igaunijas policija publicējusi videoierakstu no patruļmašīnas – tajā iemūžināta kāda "Opel" autovadītāja apturēšana, kurš pirms tam ignorēja policijas prasību apstāties un uzsāka bēgšanu. Kādā no ceļa posmiem ceļu policisti uz braucamās daļas izmeta dzelkšņus, kas pārdūra bēgošā spēkrata riepas un piespieda to apstāties.

Notikumi norisinājās 1. maijā, kad policija saņēma zvanu, ka no kādas mājas pagalma izbraucis "Opel", kā autovadītājs varētu būt narkotisko vielu reibumā. Policija uzsāka šī autobraucēja meklēšanu un, pamanījuši to, aicināja "Opel" vadītāju apstāties, tomēr tas šo prasību ignorēja un uzsāka bēgšanu.

Ņemot vērā, ka autovadītājs bija apreibinājies, viņš nebēga lielā ātrumā – aptuveni ar 50 līdz 80 km/h, norāda policija. "Opel" aizturēšanas operācijā iesaistītājs četras policijas ekipāžas Tartu apkārtnē.

Pēc riepu pārduršanas autovadītājs ar šo "Opel" spēja nobraukt vēl pāris kilometru. Ar speciālu intoksikācijas mērierīci policija noteica, ka autovadītājs, visticamāk, ir smēķējis marihuānu, tādēļ viņu nogādāja uz papildu pārbaudēm pie narkologa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!