Foto: Kadrs no video

Šajā dienās jaunu video laidusi klajā popmūziķe Keitija Perija, šoreiz pārsteidzot pat rūdītus savas daiļrades fanus. Jaunās dziesmas "Bon Appetit" videoklips burtiskā veidā atspoguļo tās nosaukumu – tajā pazīstamā popdziedātāja tiek pagatavota kā izsmalcināts ēdiens un pasniegta amerikāņu hiphopa grupas "Migos" vīriešiem.

Ārvalstu mediji šo klipu, kas tika nopublicēts 12. maijā, jau paspējuši nodēvēt kā mulsinošu, bet skatītāji sociālajos tīklos tam piedēvējuši kanibālismu. Tomēr tikpat daudzi saskatījuši Keitijas Perijas ironisko vēstījumu – viņa vīriešu-pavāru ielenkumā ir vienīgā sieviete, visa klipa laikā ir teju kaila, labi pagatavota tiek pasniegta vīriešiem, bet klipa izskaņā dziedātājas priekšā ir amerikāņu pīrāgs, kurā nepārprotami ir saskatāmas cilvēka ķermeņa daļas.

Klips nopublicēts Keitijas Perijas oficiālajā "Twitter" kontā ar pavadošo tekstu, ka "Ir karsts un gatavs pasniegšanai, bet nekļūdies es neesmu tavs [ēdiena] gabaliņš." Ierakstam pievienota mirkļbirka #sexualliberation.

Klipu veidojis franču režisors Dens Dekui. Klipā redzams korejiešu izcelsmes amerikāņu šefpavārs Rojs Čoi.

Jau ziņots, ka arī iepriekšējā Keitijas Perijas dziesma "Chained To The Rhythm" un tās klips, liekot lietā popmūzikas krāsaino artilēriju, runāja par sabiedrības notrulināšanos un iešanu sistēmas pavadā. Tāpat Keitija Perija ar krāšņiem un alegoriskiem šoviem savu vēstījumu pauda šā gada "Grammy" un "BRIT Awards" ceremonijās. Atgādinām, ka Keitija Perija bija aktīva ASV prezidenta amata kandidātes Hilarijas Klintones atbalstītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!