Foto: Publicitātes attēls
Latvijas lietoto automašīnu tirdzniecība ar gadiem ir sabojājusi priekšstatu par mazlietotu auto tirdzniecību. Latvijas vietējais auto tirgus ir mazs, un mazlietotas automašīnas ar labu komplektāciju praktiski nav iespējams iegādāties, izņemot oficiālo dīleru tirgotās demonstrācijas automašīnas.

Turpretim Vācijas auto tirgus ir milzīgs. Plašā piedāvājumā ir gan viengadīgas un divgadīgas, gan trīs gadu un vecākas automašīnu ar nobraukumu, sākot no 1000 kilometriem. Galvenais uzsvars, ka auto tirgo oficiāls dīlercentrs ar patiesu nobraukumu, ražotāja prasībām atbilstoši veiktām apkopēm un auto ir teicamā tehniskā stāvoklī bez slēptiem defektiem. Cena šādām automašīnām ir līdz pat 45% zem jaunas auto iegādes vērtības.

Nepārmaksā par jaunu auto, izvēlies mazlietotu – ar garantiju – Sporta 15 (Skanstes / Sporta krustojumā)

Autotirdzniecības uzņēmuma "Autorepublika" pamatdarbība ir mazlietotu auto tirdzniecība un autoserviss. "Autorepublikas" piedāvājumā ir tikai mazlietoti auto no Vācijas oficiālo dīleru centriem. Galvenokārt "Autorepublika" strādā ar "Volkswagen", "Audi", "Škoda", BMW, "Opel", "Ford", "Mercedes-Benz" un "Volvo" automašīnām.

Visas automašīnas, ko piedāvā "Autorepublika", ir pārbaudītas un ar garantiju. Ja automašīnai ir beigusies ražotāja garantija, "Autorepublika" nodrošina visus auto ar savu 6 mēnešu vai 10 000 km garantiju. Ja auto ir jaunāks par 2 gadiem un tam vēl spēkā ir ražotāja garantija, tad to ir iespējams pagarināt līdz pat 5 gadiem.

"Autorepublika" pieredze auto tirdzniecībā ir vairāk kā 10 gadi, tādēļ spēj nodrošināt jebkura klienta gan individuāla – privātpersonas –, gan maza un liela uzņēmuma apkalpošanu un veikt piegādi pat līdz 50 mazlietotām automašīnām ar ražotāju garantiju, pārbaudītu vēsturi un atbilstošu tehnisko stāvokli.

Piegādājot klientam auto no Vācijas dīleru centra, klients iegūst labāko cenu pret vērtību un pārbaudītu auto ar garantiju. "Autorepublika" noorganizē ne tikai auto piegādi, bet arī visas formalitātes, kas saistītas ar auto reģistrācijas un tehnisko apskati CSDD. Iegādes process ir tik pat vienkāršs un ērts, kā iegādājoties jaunu auto.

"Autorepublikai" regulāri tiek atjaunots piedāvāto auto klāsts. Ja klients salonā neatradīs tieši sev vēlmēm un prasībām atbilstošu automašīnas modeli, uzņēmuma speciālisti nodrošinās izvēlētā auto piegādi no Vācijas 10 dienu laikā. Klientam nav nepieciešami finanšu līdzekļi pie auto pasūtīšanas. Kamēr tiek piegādāts auto no Vācijas, "Autorepublikas" speciālisti palīdzēs jums piemeklēt izdevīgākos līzinga nosacījumus starp populārāko līzinga kompāniju un banku piedāvājumiem.

Pēc auto iegādes par klienta auto parūpēsies "Autorepublika" servisa centrs Rīgā, Sporta ielā 15. "Autorepublika" atoservisā strādā profesionāls un kompetents personāls, kas palīdzēs jebkurā situācijā. "Autorepublika" autoserviss nodrošina dīleru centriem atbilstošu apkalpošanu un tehnisko nodrošinājumu. Klienta automašīnai tiks veikta kvalitatīva un ražotāja noteikumiem atbilstoša apkope vai remonts, protams, par finansiāli klientam izdevīgāku cenu nekā dīlercentra servisā.

Profesionāls un kompetents personāls gaida jūsu pieteikumu auto iegādei un apkopei!

Jaunums – 7 dienu naudas atgriešana – visām piegādātajām automašīnām.

Izvēlies – "Autorepublika" ar garantiju!

Pārdošanas vadītājs
Jānis Zvīgulis
Tel: +371 29197222
e-pasts: Janis@autorepublika.lv
www.autorepublika.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!