Foto: Publicitātes foto

Par šīs vasaras lielāko interneta hitu no Latvijas neapšaubāmi kļuvis dueta "Transleiteris" video, kurā abi puiši pa Cēsīm "izveda pastaigā" ASV medija "CBS Sports" šova "Gio&Jones" vadītājus – bijušo NFL līgas spēlētāju Braienu Džonsu un radio personību Gregu Džianoti. Runas par to sasniegušas arī radiozvaigznes, un viņi steiguši sazināties ar latviešu puišiem.

ASV ietekmīgā sporta medija personības jau sarunas sākumā neskopojās ar komplimentiem par video, atzīstot – tas ir iespaidīgākais, kas redzēts ļoti ilgā laikā, un labākais, ko kāds izdarījis par godu "Gio&Jones" šovam.

Pieredzes bagātie šova vadītāji slavēja gan video kvalitāti, gan tā veidotāju humora izjūtu, un neslēpa prieku, ka, pateicoties šim video, tagad par viņiem zina arī Latvijā.

Sarunas gaitā tika arī apspriests, kā klājas Cēsu melnajiem gulbjiem, un izskanēja arī atvainošanās gan Cēsīm, gan tās iedzīvotājiem par iepriekš izteiktajām dzēlībām.

"Es ņemu atpakaļ savus vārdus. Tagad es esmu Cēsu fans," paziņoja Gregs, kurš iepriekš sprieda, ka Cēsīs valda 14. gadsimts un pilsētas iedzīvotāji nodarbojas ar Svētā grāla meklēšanu.

Abas zvaigznes neslēpa, ka tagad ļoti vēlas paviesoties Cēsīs, un pēc sarunas ar "Transleitera" dalībnieku Edžu jau detalizēti apsprieda iespējamo ciemošanos.

"Transleiteris" atklāj, ka radio dzirdētās sarunas par tikšanos ar ētera zvaigznēm dzīvē nav tikai tukšas runas – šobrīd ļoti aktīvi tiek plānots pie iespējām abus kungus Latvijā nogādāt arī realitātē, lai viņi varētu apskatīt jau iepriekš pieminētos melnos gulbjus, padejot ar dāmām "Fonoklubā" un apskatīt Cēsu pili.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!