Foto: Kadrs no video
Ziemeļamerikas medijs "Bleacher Report" neilgi pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" prezidenta Fila Džeksona atlaišanas izveidojis joku video, kurā galvenā varoņa lomā ielikts latviešu basketbola supertalants Kristaps Porziņģis.
"Knicks" trešdien paziņoja, ka no prezidenta basketbola jautājumos atlaists leģendārais Fils Džeksons, ar kura darbību klubā nebija apmierināti daudzi. Neoficiāli tiek minēts, ka viens no iemesliem bija Džeksona vēlme aizmainīt "Knicks" nākotnes cerību Porziņģi. Džeksona attiecības ar Porziņģi sašķobījās aprīlī, kad latvietis neieradās uz komandas tradicionālo sapulci pēc sezonas.

Neoficiālajā duelī Džeksons pret Porziņģi uzvarēja Latvijas basketbolists, kurš palika "Knicks" rindās. "Bleacher Report" izveidotajā video "Knicks" sapulcē kādā ofisā Porziņģa tēls neiztur spriedzi, pielec kājās un satver Džeksona tēlu aiz kaklasaites. Izvilcis pa grīdu cauri visam nosacītajam "Knicks" birojam, Porziņģis izmet Džeksonu cauri logam. Par nopriecājas citi "Knicks" basketbolisti, veltot atzinību Porziņģa paveiktajam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!