Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas mobilo sakaru operatori sākuši piedāvāt Ķīnas "Xiaomi" viedtālruņus, liecina uzņēmumu sniegtā informācija.

"Latvijas mobilais telefons" (LMT) pircējiem piedāvā triju veidu "Xiaomi" viedtālruņus – "Xiaomi Redmi 4A", "Xiaomi Redmi 4X" un "Xiaomi Redmi Note 4" ar "Android" operētājsistēmu, kuru cena ir attiecīgi 149 eiro, 199 eiro un 279 eiro.

"Lai gan "Xiaomi" ir salīdzinoši jauns viedtālruņu ražotājs, kas tirgū sevi pieteicis tikai pirms septiņiem gadiem, pateicoties tā radītajām kvalitatīvajām ierīcēm, šajā laikā zīmols kļuvis par piekto lielāko viedtālruņu ražotāju pasaulē, ierindojoties blakus tādiem biznesa milžiem kā "Apple", "Samsung", "Lenovo" un LG. "Xiaomi" viedtālruņu veiktspēju, mūsdienīgo dizainu un demokrātisko cenu novērtējuši jau vairāk nekā miljards viedtālruņu lietotāju visā pasaulē, un to skaits arvien turpina augt. Paredzu, ka arī Latvijas pircējiem iepatiksies šie telefoni un, ja tas apstiprināsies, plānojam nākotnē paplašināt piedāvājuma klāstu arī ar jaunajiem modeļiem, ko ražotājs piedāvās," norādīja LMT Tirdzniecības dienesta direktors Rinalds Kalniņš.

Viņš arī piebilda, ka pašlaik "Xiaomi" viedtālruņos pieejamas vairākas no pasaulē populārākajām valodām un LMT strādā pie tā, lai ierīcē būtu iekļauta arī latviešu valoda.

Kā liecina cita mobilo sakaru operatora "Bite" mājaslapā pieejamā informācija, uzņēmums piedāvā iegādāties "Xiaomi Redmi Note 4" un "Xiaomi Redmi 4X" par attiecīgi 258 eiro un 198 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!