Foto: Vida Press

Ārzemju tabloīdu iecienītā zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) netur sveci zem pūra – kad jau šķita, ka viņa parādījusi visu, amerikāņu sabiedrības dāma un dažādu televīzijas šovu dalībniece atkal pamanās šokēt.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi vēsta, ka Kima pēdējā laikā īpaši dedzīgi izrāda savas izdaudzinātās ķermeņa aprises. Nesen viņa pārsteidza, aizmirstot uzvilkt blūzīti. Savukārt piektdien viņa izgājusi sabiedrībā tērpā, kas daudziem licis nepatikā saviebties, neizpratnē raustīt plecus un pārsteigumā izbolīt acis.

Sensāciju mednieki ar kamerām Kimu piefiksējuši, kad viņa devusies vakariņās uz kādu suši bāru Losandželosas pievārtē, un tas, kas viņai bijis mugurā, pārspējis visu iepriekš redzēto un šokējis pat rūdītākos stila ekspertus.

Kima fotogrāfu uzmanību pievērsusi ar pilnīgi caurspīdīgu kleitu, zem kuras viņa bija pavilkusi baltas biksītes, bet ne krūšturi. Savukārt, lai nevarētu teikt, ka viņa bijusi pavisam plika, Kardašjana uz pleciem bija uzmetusi plānu plašķi.

Daži Kimas izvēlēto kleitu salīdzinājuši ar atkritumu maisu, citi šausminājušies, ka viņa pārkāpusi visas robežas, bet vēl kāds satraucies par nabaga bērniņiem, kuri ieturējušies tajā pašā suši restorānā un kuriem piespiedu kārtā bijis jāskatās uz Kardašjanas plikumiem un baltajām zīda mazbiksiņām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!