Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahimovičs atteicies no rekordlielas algas un Losandželosas "Galaxy" piedāvājuma un cer atgriezties Anglijas premjerlīgas kluba "Manchester United" sastāvā, vēsta ārzemju mediji.

Losandžlosas "Galaxy" 35 gadus vecajam uzbrucējam esot piedāvājuši vislielāko algu visā MSL līgā – 7,7 miljonus dolāru, tomēr Ibrahimovičs esot atteicies pāriet uz šo klubu cerībā, ka varēs atgriezties "Manchester United" sastāvā, ziņo portāls "Calciomercato". Šobrīd vislabāk apmaksātais futbolists MSL ir Orlando "City" brazīliešu uzbrucējs Kakā, kurš saņem 7,2 miljonus dolāru lielu algu.

Kā zināms, futbolists šobrīd ārstē smagu ceļgala traumu, kas viņam liegs iziet laukumā līdz pat šā gada beigām, tomēr Ibrahimovičs Mančestras kluba treniņu bāzē jau ir uzsācis rehabilitācijas programmu un treniņus, lai atgūtu fizisko formu.

Līgums ar "Manchester United" Ibrahimovičam bija noslēgts uz vienu sezonu un beidzās 30. jūnijā, bet klubs, ņemot vērā futbolista savainojumu, jaunu līgumu pagaidām nav piedāvājuši.

Aizvadītajā sezonā Ibrahimovičs dažādos turnīros "Manchester United" sastāvā paguva piedalīties 42 spēlēs, kurās guva 28 vārtus un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!