Foto: Vida Press
90. gadu kulta grupas "Nirvana" bijušas basģitārists Krists Novoseličs nodibinājis jaunu grupu "Giants in the Trees", kas plašākas publikas vērtējumam nodevusi savu debijas dziesmu "Sasquatch" un tās videoklipu, raksta ārvalstu prese.

Kopā ar kādreizējo Kurta Kobeina domubiedru grupā "Giants in the Trees" muzicē vokāliste Džiliana Reja (Jillian Raye), ģitārists Rejs Prestegards (Ray Prestegard) un bundzinieks Eriks Frends (Erik Friend).

Jaunās grupas daiļarde tiek raksturota krustpunkts starp psihedēlisku folku un blūza noskaņās ieturētu alternatīvo roku.

Par debijas dziesmas mežā filmēto mazbudžeta video Novoseličs pajokojis, ka tas filmēts īpašumā, ko viņš iegādājies. "Lai samaksātu par klipa producēšanu, man nācās nocirst visus kokus un tagad tur tiek būvēts golfa laukums. Klips izmaksāja vairāk nekā divus miljonus ASV dolāru, jo visi klipā redzamie augi un koki tika veidoti no plastmasas, putām un citiem materiāliem, lai panāktu pēc iespējas dabiskāku izskatu," ironizē mūziķis.

Grupa "Giants in the Trees" tika nodibināta pagājušajā gadā un jau ir nospēlējusi vairākus koncertus dzimtajā Vašingtonas štatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!