Grupa "Garbage" ar dziedātāju Šērliju Mensoni priekšgalā publicējusi politiskas kritikas piesātinātu videoklipu savam aktuālajam singlam "No Horses".

Dziesma tika izdota pirms mēneša, un visi ienākumi no tās pārdošanas un lejupielādēm līdz pat 2018. gada beigām tiks ziedoti starptautiskajai organizācijai "Sarkanais krusts".

Videoklipu veidojis režisors Skots Stakijs (Scott Stuckey). Viņš par savu jauno veikumu saka: "Esmu pamanījis, kad valdība savas mantkārības dēļ ignorē savas valsts pilsoņus, tāda veida mūzika (kā "Garbage" "No Horses") kļūst populāra. Kā Ninas Simones "'Mississippi Goddam" vai "The Clash" "Straight To Hell". "No Horses" teksts ir spēcīgs, ka man bija liels izaicinājums parādīt to vizuāli tā, lai neizbojātu individuālo interpretāciju."

Jaunajā, biedējoši pievilcīgajā videoklipā ainas, kurās Šērlija Mensone mazgā asinis no slavenā producenta un grupas bundzinieka Bača Viga kājām, mijas ar fragmentiem no ielu protestiem, izgāztuvēm un bada nomērdētiem bērniem.

"No Horses" ir jaunākā "Garbage" dziesma, kas seko 2016. gadā izdotajam albumam "Strange Little Birds". Tāpat grupa laidusi klajā autobiogrāfisku izdevumu "This Is the Noise That Keeps Me Awake" un šovasar koncertē ASV kopā ar grupu "Blondie".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!