Foto: Facebook.com/martins.bondars

Aizgājušās nedēļas izskaņā politiķa Mārtiņa Bondara un mākslinieces Ievas Bondares 24 gadus vecais dēls Daniels apprecējās ar mīļoto Paulu, un lepnie vecāki šonedēļ publiskojuši privātus kāzu foto.

Bondaru pāris sociālajā tīklā "Facebook" padalījies ar skaistiem kadriem. Vienā no tiem saticīgā ģimene ar jauno pāri iemūžināta baznīcā. Savukārt otrā momentuzņēmumā iespējams novērtēt, kā Daniela īpašajā dienā bija saposušās Bondaru ģimenes sievietes.

Jaunā vīra mamma Ieva dēla kāzās bija ģērbusies gaiši zilā mežģīņu kleitā. Arī abas Daniela māsas – Džūlija un pastarīte Jasmīna – bija skaisti sapucējušās un tērpušās mežģīnēs.

Kā norādījis Mārtiņš Bondars, viņa mīļo meiteņu kleitas darinājusi modes māksliniece Sintija Šustiņa.

Jau vēstīts, ka Daniels un viņa mīļotā Paula Kuzmane, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, apprecējās 5. augustā Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā. Savukārt kāzu svinības norisinājās Salaspils botāniskajā dārzā.

Daniels Paulu, kurai decembrī apritēs 24 gadi, bildināja aizvadītā gada rudenī gleznainā vietā Nicā. Abi par pāri kļuva pirms aptuveni divarpus gadiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!