Foto: Facebook.com/inese.addario

Nesen tapa zināms, ka tautā mīlētā un peltā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb vienkārši Kombuļu Inese (attēlā) uzsākusi jaunas attiecības. Par viņas simpātiju kļuvis 49 gadus vecais itāļu elektriķis Klaudio Leoni.

Dziedātāja pašmāju medijiem šonedēļ atklāja, ka ar itāli iepazinusies pērnā gada rudenī internetā. Kopš tā laika abi regulāri sazinājušies, un šovasar jaunais kavalieris uz desmit dienām ieradies atpūsties Latvijā un pie reizes atzīmēt Inese dzimšanas dienu.

Lai gan dziedātāja spriedumos par to, cik nopietnas izvērtīsies jaunās attiecības, bija piesardzīga, viņa neslēpa – esot sajūta, ka viņa un Klaudio ir pazīstami jau sen.

"Viņš ir pirmais no ārzemniekiem, kurš zina, ka man bija vīrs un četri bērni, jo bijušais vīrs itālis Paskvāle Adario, no kura izšķīros pagājušā gada nogalē, šo patiesību pat nezināja. Tāpat es zinu visu par viņa pagātni. Arī to, ka laulībā viņš nodzīvojis vienpadsmit gadu," izdevumam "Kas Jauns" bija stāstījusi Inese.

Mūziķe priecājās, ka itālis esot ļoti izpalīdzīgs un palīdzējis viņai salikt jauno skapi. Tāpat māksliniece palepojās, ka Klaudio viņu apdāvinājis ar vītināto šķiņķi, vīnu, makaroniem, jaunu telefonu un "Louis Vuitton" somiņu.

Laikā, kad Klaudio viesojies Latvijā, Inese burtiski uzplaukusi. Dziedātāja sociālajos tīklos padalījusies ar skaistām fotogrāfijām, kas liecina, ka viņas vizuālais tēls šovasar kļuvis sievišķīgāks un jutekliskāks.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!