Foto: AFP/Scanpix
Degsme, ar kādu daži gaida pasaules galu, ir teju vai apbrīnojama, un nesen uzvirmojusi jauna versija par to, kad pienāks cilvēces pēdējā stundiņa. Saskaņā ar to, šoruden nevajadzētu ieplānot neko svarīgu, jo pastarā diena gaidāma pavisam drīz.

Jau ierasts, ka pasaules gala vēstneši īpaši sarosās pirms kārtējā Saules vai Mēness aptumsuma, un tā noticis arī šoreiz. 21. augustā daudzviet pasaulē būs vērojams pilns Saules aptumsums, un daži to iztulkojuši kā brīdinājumu, ka gaidāma liela nelaime.

Kristiešu numerologs, amatieris-zvaigžņu pētnieks, autors un konspirācijas teoriju piekritējs Deivids Mīds izdevumam "Daily Star Online" šonedēļ atklājis – Zemei strauji tuvojas mistiskā planēta X jeb Nibiru, kas ik pa laikam ieklīst Saules sistēmā.

"21. augustā gaidāmais aptumsums ir priekšvēstnesis," sacījis Mīds, kurš arī norādījis konkrētu datumu, kad Zeme ies bojā – tas būs 23. septembris.

Mīds, kurš noslēpumainajai planētai X pat veltījis veselu grāmatu "Planet X – The 2017 Arrival", veicis virkni dažādu aprēķinu un izanalizējis zvaigžņu un planētu novietojumu, lai noteiktu pasaules gala datumu. Tāpat viņš atsaucies uz Bībeles tekstiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!