Foto: Vida Press
Augustā uz lielajiem ekrāniem nonākusi aizraujošā kriminālfilma "Wind River" ("Vindrivera"), kurā vienā no galvenajām lomām – jauniņās FIB izmeklētājas Džeinas tēlā – pārliecinoši iejutusies 28 gadus vecā Elizabete Olsena.

28 gadus vecā aktrise ir slaveno dvīņu Mērijas-Keitas un Ešlijas jaunākā māsa. Atšķirībā no viņām Elizabete, lai gan izmēģināja spēkus kā bērnu aktrise, savu karjeru veidojusi jau pieaugušā vecumā, un jāatzīst – tā ir krietni veiksmīgāka nekā trīs gadus vecāko māsu piemērs.

Popularitāti jaunākā no Olsenām guva 2011. gadā, un drīz vien viņa tika uzņemta "Atriebēju" ("Avengers") bariņā – šajās filmās viņai uzticēta Vandas Maksimovas jeb Sārtās raganas loma, un dalība "Marvel" grāvējos, protams, padarīja aktrisi vēl zināmāku.

Tāpat starp viņas līdz šim zināmākajām lomām jāmin dalība filmā "Godzilla" un "I Saw the Light", kurā Elizabetes partneris bija valdzinošais Toms Hidlstons.

Jau nākamgad uz lielajiem ekrāniem nonāks jaunā "Atriebēju" filma "Avengers: Infinity War", bet visiem aizraujošu detektīvstāstu cienītājiem atliek vien ieteikt doties uz "Vindriveru" un pašiem novērtēt jaunākās Olsenu māsas talantu un daili.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!